Verschillende typen sauna kachels voor infraroodcabines

Sauna

Sauna kachels zijn een belangrijk onderdeel van je sauna. De kachel vormt het hart van je sauna. Wanneer je een infraroodcabine hebt dan heb je ook een kachel nodig. Hiermee wordt de warmte gegenereerd en blijft de sauna dus warm. Bij bodyfitshop vind je verschillende typen elektrische saunakachels. Deze kachels leveren hebben diverse voordelen.

Sauna kachels

Sauna kachels zijn erg makkelijk in gebruik

Een saunakachel verwarmd de saunastenen. De stenen geven de warmte af aan de omgevingslucht in de cabine. Door water op de stenen te gieten, verspreid je de hete lucht door de sauna. Bovendien kan je aromatische oliën aan het water toevoegen, zodat je een lekkere geur in de sauna verspreidt.

Je kunt de temperatuur zelf instellen

Een ander voordeel van een elektrische saunakachel is dat je de temperatuur zelf kunt regelen. Dit kan met het bedieningspaneel. Bij een houtkachel is dat een stuk moeilijker.

Opgieten

Geschikt voor een thuisspa

Een saunakachel die elektronisch werkt, is zeer geschikt voor een thuisspa. Vooral omdat deze kachels zeer gebruiksvriendelijk zijn en je de temperatuur zelf kunt regelen. Dit is dus een pluspunt voor de elektrische kachel.

Brandveilig

Een groot pluspunt van een elektrische cabinekachel is dat deze brandveilig is. Je hebt er geen open vuur of gasleiding voor nodig. De saunakachels zijn in verschillende, compacte maten verkrijgbaar. Je kunt ze dus ook in een kleinere cabine plaatsen.

Heb je interesse in een saunakachel?

Heb je interesse in een saunakachel voor je infrarood sauna? Dan kun je deze bij ons online bestellen. Als je dat op een werkdag voor 15.00 uur doet, bezorgen wij je bestelling de volgende werkdag al. Voor vragen over een kachel of een ander product kun je altijd even contact met ons opnemen. Dit kan via info@bodyfit.nl of bel naar 036-5225532. Of breng een bezoekje aan onze showroom in Zeewolde.