Stoere look dankzij de Red Rag enkellaars!

Ik hou ervan om de wat stoerdere schoenen te dragen. Puur wegens het feit dat ik sowieso al geen “meisje meisje” type ben. Aangezien ik nu toch hoognodig aan het zoeken ben naar nieuwe schoenen hoopte ik het via internet te vinden zodat ik niet de stad in hoef te gaan. Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode. Hier hadden ze diverse leuke schoenen voor een betaalbare prijs. Daar ben ik namelijk ook de Red Rag enkellaars tegengekomen! Dit zijn prachtige en stoere schoenen voor een zeer betaalbare prijs. Deze prijs was zo laag waardoor ik er gelijk voor heb gekozen om te bestellen. Het bestellen bij hun op de website verliep ook erg gemakkelijk waardoor ik binnen een paar minuten mijn bestelling al geplaatst had. 

logo-nl

Nu was het zo dat als je voor vier uur zou bestellen zorgen hun ervoor dat het de volgende dag wordt bezorgd. Ik had helaas om kwart over vier besteld waardoor ik er niet op zat te wachten dat het ook de volgende dag zou worden bezorgd. Tot mijn verbazing stonden ze de eerstvolgende werkdag na mijn bestelling al aan de deur!