Nederlandse muzikale acts kun je boeken bij evenementenbureau Evenses

De muzikale acts van Evenses worden verzorgd door mensen die hun vak ten voeten uit verstaan. Voor elke muzieksoort en elke smaak is er een band of artiest te vinden. Er zijn acts die zich focussen op Nederlandse muziek. Dit kan gaan om echte impressionisten die bijvoorbeeld nummers van André Hazes spelen. Het leuke aan deze artiesten is dat ze niet alleen de nummers van Hazes spelen maar er ook net zo uitzien. Als publiek waan je je dus bij een optreden van de echte zanger uit de Jordaan. Nederlandse feestmuziek is altijd populair en natuurlijk zijn er ook bands te vinden die zich volledig richten op deze stijl. Ga een avond helemaal op in de Nederlands carnavalskrakers en piratenhits en laat de feestgangers uit hun dak gaan.

DJ’s en Nederlandstalige bands voor een unieke sfeer

Naast dergelijke Nederlandstalige muziek zijn er natuurlijk ook meer dan voldoende keuzemogelijkheden voor andere muziekstijlen. DJ’s zorgen met hun beats voor knallende dansfeesten. Nederland staat bekend om haar fantastische talenten binnen de techno, hardcore en house. Al deze artiesten kun je boeken bij Evenses. Er zijn ook Nederlandstalige bands die zich gespecialiseerd hebben in het coveren van een bekende Nederlandse band of artiest. De Dijk Coverband speelt bijvoorbeeld alleen maar nummers van de Dijk. Voor echte fans van dergelijke artiesten is dit vaak een unieke kans om de muziek van hun favoriete artiest live mee te maken.

Bands met een internationaal geluid

Er zijn talloze bands beschikbaar bij Evenses, alles wat je hoeft te doen is de website bezoeken en de act uit te zoeken die het beste bij jou en jouw evenement past. Er zijn ontzettende veel bands beschikbaar die allemaal een andere sfeer creëren. Er zijn rockbands die gespecialiseerd zijn in bepaald subgenres binnen de rockmuziek of alleen nummers spelen uit een bepaald tijdperk of van een bepaalde band. Latijnse bands toveren jouw feest om in een waar dansfestijn waar iedereen de dansvloer op komt. Voor wat rustigere evenementen zoals een jubileum kan een jazz band ingehuurd worden om de achtergrondmuziek in te vullen. Natuurlijk zijn er ook jazz bands die meer op de voorgrond treden door opzwepende melodieën en het prachtige stemgeluid van een zangeres. Er zijn natuurlijk ook coverbands die zich hebben gericht op één of meerdere bekende artiesten. Bij Evenses kun je bijvoorbeeld de ABBA tribute band inhuren. Dit is een fantastische band die de nummers van ABBA perfect na weet te spelen. Andere bands richten zich op een specifieke tijd zoals de jaren 80 of 90. Er zijn uiteraard ook bands die nieuwe muziek spelen, bijvoorbeeld uit de top 40. Op de website van Evenses kun je alle beschikbare acts bekijken.