Mijn favoriete plek in huis is de eettafel geworden dankzij de mooie plafondlamp

Ik ben onlangs verhuisd en in mijn nieuwe huis mistte ik nog een mooie plafondlamp boven de eettafel. Ik vind de eettafel een belangrijke plek in huis waar we met het hele gezin gezellig eten, praten of werken, dus het moest absoluut een mooie plafondlamp zijn!

De perfecte sfeermaker

Ik was op zoek naar een mooie en kunstzinnige lamp, aangezien mijn man en ik allebei veel met kunst bezig zijn. Via LampOnline.nl heb ik echt mijn droomlamp gevonden: een dimbare lamp met aluminium lamellen in mat-wit met chroom! De aluminium lamellen zitten gekruld om de lamp zelf heen, dus dit geeft een prachtig effect op het plafond. Ik vind het nu nog leuker om aan de eettafel te zitten en ik ben blij dat het ‘s avonds nu vroeg donker wordt, want dat betekent dat ik ook snel de lamp aan kan doen! Ik heb ook al complimenten gehad van familieleden en vriendinnen en een vriendin heeft zelfs diezelfde lamp gekocht voor haar eigen huis omdat ze het zo mooi vond. Ik kan dus al met al zeggen dat ik echt fan ben van mijn plafondlamp en het is echt een pronkstuk in de kamer geworden!