Met mijn kleine man bij kinderfysiotherapie Hilversum

Het was me reeds enige tijd opgevallen dat mijn zoontje pijnlijke grimassen trok bij sommige bewegingen. Waar ik eerst nog dacht aan wat pijn na een val of ergens tegenaan te stoten die wel vanzelf zou overgaan, moest ik na enkele dagen vaststellen dat dit niet zo was. Op aanraden van mijn huisarts ging ik te rade bij kinderfysiotherapie in Hilversum.

Professionele aanpak

Ik had geluk dat ik heel snel bij Kinderfysiotherapie Hilversum terecht kon met mijn zoontje. Na een grondig onderzoek bleek de pijn voort te komen uit een verkeerd bewegen tijdens zijn voetbaltrainingen. Even was er paniek bij mij maar de therapeut stelde me al snel gerust, we konden dit zeker en vast oplossen. Enerzijds werd mijn zoontje behandeld voor de pijn waar hij mee zat, maar anderzijds werd er hem ook aangeleerd om op een andere manier te bewegen die minder belastend zou zijn. De oefeningen vond hij leuk omdat ze speels waren en helemaal aangepast aan het niveau van een zesjarige. Ook thuis deed hij dagelijks braaf zijn oefeningen.

Het is een plezier te zien dat mijn zoontje nu volledig pijnvrij is en geen hinder meer ondervindt tijdens het spelen en sporten.