In Utrecht een bedrijfsuitje teambuilding organiseren

In Utrecht een bedrijfsuitje teambuilding

In Utrecht een bedrijfsuitje teambuilding meemaken, is echt geweldig. Daar dacht ik, voordat ik hier aan deelgenomen had, heel anders over. Want toen ik te horen kreeg dat wij gingen boksen, voelde ik spontaan een hoofdpijn opkomen. Volgens mij dacht iedereen daar zo over en in het bijzonder de vrouwen. Want tijdens deze sessie werd eer geen onderscheid tussen mannen en vrouwen gemaakt. 

Achteraf begrijp ik waarom wij aan deze sessie moesten meedoen. Niet om het vechten, maar wel om de achterliggende gedachten. Want boksen is raken en niet geraakt willen worden. In Utrecht een bedrijfsuitje teambuilding

In Utrecht een bedrijfsuitje teambuilding meemaken, was zeer interessant

Deze laatste regel was echt stof om over na te denken. Je kan het boksen veranderen in kritiek en dan snap je het meteen. Want tijdens het communiceren is het makkelijker om kritiek te geven dan deze te ontvangen.

Rob Rijk is het brain achter deze training. Hij heeft vele jaren ervaring als amateurbokser en kan hier zelf veel kracht uit halen. Hij weet dan ook als geen ander om met bokshandschoenen te leren communiceren en samenwerken.

Ook interesse om in Utrecht een bedrijfsuitje teambuilding te organiseren? Neem dan contact op, door het sturen van een mail naar info@boksenalsmetafoor.nl of bel mobiel met 0650 978 333.