Horeca parasol met verwarming voor het terras van mijn café besteld

horeca parasol met verwarming

Horeca parasol met verwarming is van groot belang voor mijn café. Zo blijven de mensen langer als het wat kouder wordt in de avond. Ook rokers kunnen met een groepje lekker buiten blijven zitten onder de terrasverwarming. Omdat een ander collega zo te spreken was over het bedrijf Xterior. Besloot ik om een afspraak te maken voor mijn bedrijf met deze onderneming. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf kwam bij mijn café. Zo liet deze medewerker mij verschillende soorten zien en adviseerde mij ook. Daarom nam ik een terrasverwarming met led verlichting voor mijn parasols.

horeca parasol met verwarming

Een mooie horeca parasol met verwarming heb ik nu op mijn terras

Dankzij de medewerker van het bedrijf Xterior, is nu mijn terras tot in de avond vol en gezellig. Als het tegen de avond wat kouder wordt dan doe ik de terrasverwarmingen aan en ook de verlichting. Het is gewoon echt zo dat mensen veel langer blijven zitten nu en dat is weer goed voor mijn omzet. daarom alleen al raad ik jullie aan om contact op te nemen met deze onderneming. Ik ben in ieder geval super blij met mijn horeca parasol met verwarming op mijn terras en wil dan ook niet meer anders.