Heftruck theorie examen

Heftruck theorie examen

Wil jij graag je heftruck theorie examen doen? Of ben je op zoek naar een opleidingsinstituut waar meerdere werknemers tegelijkertijd examen kunnen afleggen? Maak dan kennis met PTC Opleidingen in Vianen.

Heftruck theorie examenHeftruck theorie examen snel behalen

Met het heftruck theorie examen van PTC Opleidingen heb je snel alle kennis en vaardigheden in huis om veilig op een heftruck te kunnen rijden. Dit kun je leren tijdens een 2-daagse basisopleiding voor beginnende heftruck chauffeurs. Voor mensen met wat meer ervaring wordt er ook een 1-daagse cursus aangeboden. PTC Opleidingen heeft al jarenlang ervaring en al veel mensen hebben hier hun certificaat behaald. De instructeurs zijn zelf ook erg ervaren en weten hun kennis goed over te brengen. Hierdoor zijn je werknemers goed voorbereid voor het uiteindelijke examen en behalen ze al snel hun certificaat. Dit heftruck theorie examen kan trouwens ook bij jou op locatie worden verzorgd. Dit is handig wanneer je met een grote groep bent en iedereen het certificaat wil behalen.

Bij PTC Opleidingen volg je verschillende soorten cursussen. Niet alleen kun je hier terecht voor je heftruck theorie examen, ook voor een cursus NEN 3140 of een opleiding Hoogbouwtruck ben je hier aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op de website en ontdek de mogelijkheden!