EHBO Zoetermeer deze vestiging met vele mogelijkheden

EHBO Zoetermeer

Voor een cursus EHBO Zoetermeer, ben je bij G4S aan het juiste adres. Hier heb je heel veel EHBO Zoetermeermogelijkheden op het gebied van hulpverleningstrainingen. Deze locatie kan de realiteit nabootsen door de verschillende ruimtes die hier aanwezig zijn. Vooral de industriële trainingen zijn erg interessant om hier te volgen. Zo kunnen zij trainingen geven op het gebied van adembescherming, gasmeten en incidenten met b.v. chemische stoffen. Allemaal zeer belangrijke oefeningen, die je in het dagelijkse leven bij een calamiteit kan toepassen. 

Maar ook in het dagelijkse leven komen wij situaties tegen waar zich een ongeval kan voordoen. Denk hierbij aan een winkel, een tram, of een tankstation. Belangrijk is wat je moet dan als iemand een letsel heeft opgelopen. Vooral bij een tankstation is het belangrijk dat het risico voor brandgevaar wordt uitgesloten.

De EHBO Zoetermeer heeft mij veel kunnen leren

EHBO ZoetermeerWat heb ik veel profijt gehad aan de EHBO Zoetermeer. Tijdens deze training is veel aan bod gekomen, zoals het verbinden van een wond, maar ook reanimatie komt tijdens deze cursus aan bod. Tevens bestaat de mogelijkheid om met een AED te reanimeren. Al met al een geweldige cursus die iedereen eigenlijk zal moeten leren. De trainingen die je via G4S allemaal kan krijgen zijn zeer interessant. Vooral de veiligheidstrainingen die je daar op locatie kan volgen zijn zeer leerzaam. Je leert heel veel en allemaal zo echt mogelijk.

Ben jij niet in de gelegenheid om naar één van deze locatie heen te gaan, dan bestaat een in-company training. Hier komt een gediplomeerde inspecteur les geven op eigen locatie. De mogelijkheid die G4S heeft zijn 30 verschillende trailers met allemaal een eigen functie. Hiermee kan je bepaalde oefeningen uitvoeren, te denken aan een brandoefening. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn en de eventuele kosten, dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen.