Een letselschadeadvocaat in Nijmegen

logo

Wanneer een ander persoon aansprakelijk is voor het onstaan door het opgelopen letsel zul je als als slachtoffer recht hebben op een vergoeding van de gemaakte kosten. Het schaderegelingstraject maar ook de eventuele procedure bij een rechter heeft een zeer hoog juridisch gehalte. Om deze reden wordt een letselschadeadvocaat Nijmegen altijd geadviseerd zodat jij tijdens dit traject deskundige bij zal worden gestaan en geen rechten laat liggen. 

De verschillende oorzaken van het oplopen van letselschade 

Het oplopen van letselschade kan zeer veel oorzaken hebben. Zo kan een medische fout, het gedrag van een dier, een ondeugdelijk product, een verkeersongeval of arbeidsongeval de oorzaak zijn van het letsel dat het slachtoffer opgelopen heeft. 

Wat kan en letselschadeadvocaat doen?

Een letselschadeadvocaat Nijmegen wordt geadviseerd omdat het schaderegelingstraject een hoog juridisch gehalte heeft. Het traject is vaak een onderhandelingsproces waarbij je natuurlijk op een deskundige wijze bijstaan wilt worden. Als het onderhandelingsproces geen succes heeft en de zaak voor een rechter komt is het prettig dat dezelfde advocaat jouw bij kan staan in deze rechtszaak 

Het LSA keurmerk

De letselschade advocaten Nijmegen van hijink Advocaten hebben het keurmerk LSA. Deze letselschade advocaten hebben dan in ieder geven een gedegen opleiding op het vlak van letselschade regelingen. Deze advocaten worden ieder jaar bijgeschoold en hebben een minimale ervaring van 500 uur letselschadezaken per jaar. Deze advocaten kunnen zich aanvullend ook aansluiten bij het Register letselschade. Een letselschade advocaat zal ten minste moeten voldoen aan deze bovenstaande criteria en hier kan bij de desbetreffende letselschadeadvocaat gerust naar gevraagd worden.