De beste rijschool Arnhem met de leukste instructeurs!

rijschool arnhem

Ik heb net mijn rijbewijs gehaald bij Verkeersschool Wesseldijk en heb in 35 lessen mijn rijexamen gehaald. Wat mij betreft de beste rijschool Arnhem. Ik was voor mijn eerste rijles best zenuwachtig maar de enthousiaste instructeur stelde me helemaal gerust. Mijn instructeur was tijdens de lessen super aardig en geduldig tegenover mij, wat ik natuurlijk erg prettig vond. Bepaalde dingen zoals inparkeren en fileparkeren vond ik bijvoorbeeld heel moeilijk, maar toen heeft de instructeur ook echt de tijd genomen om het met mij te oefenen. Je moet vooral ook zelf aangeven welke dingen aan autorijden je lastig vindt en dan gaat de instructeur samen met je oefenen zodat het appeltje-eitje wordt! Je kan bij Wesseldijk trouwens ook kiezen voor een gratis proefles. Dat heb ik niet gedaan want een studiegenoot van mij kreeg hier ook rijles en was heel erg tevreden dus ik vertrouwde het wel. Ben achteraf zeker niet teleurgesteld! Als je zelf nog twijfelt en zeker wil weten of het zal klikken met de instructeur, kan ik je zeker aanraden om een proefles bij Wesseldijk aan te vragen!

rijschool in arnhemNa 35 lessen examen en geslaagd

Uiteindelijk heb ik dus ongeveer 35 lessen gehad voordat ik examen ging doen, en ben in 1 keer geslaagd! Er werd na een intake-les gekeken naar hoe ik met de auto omging en er werd samen met mij besproken hoeveel lessen ik ongeveer nodig zou hebben. We kwamen eerst uit op 30 maar ik was na 30 lessen nog een beetje onzeker en dus wilde ik nog een aantal extra lessen erbij boeken. Dit was helemaal geen probleem en uiteindelijk ben ik dus geslaagd met 35 lessen! Wat ik ook fijn vond was dat ik soms lessen van meer dan 60 minuten kon inplannen (60 minuten is standaard). Ik heb nogal een drukke agenda en wilde wel regelmatig blijven rijden dus had ik soms lessen van 1,5 uur of zelfs 2 uur. Verkeersschool Wesseldijk is dus een hele fijne rijschool als je nog op zoek naar rijschool Arnhem!