Cocktailbar inhuren

Geef je een groot feest en ben je niet zo’n bar talent? Maar wel fan van cocktails? Waarom dan geen cocktailbar inhuren?! Zo kun je er zeker van dat je rustig de hele avond heerlijke cocktails kunt nuttigen.

Lees hier meer over de opties van een cocktail bar inhuren

Ben je opzoek naar de beste en leukste cocktailbar? En woon je in Nederland of België, dan bent je bij ronaldsbarnumber1 bij het juiste adres. Zij zorgen ervoor dat jouw feestje een groot succes wordt! Bij ronaldsbarnumber1 kun je niet alleen een cocktail bestellen maar je kunt ze ook nog zelf maken als je dat wil. Je kunt namelijk ook een cocktail workshop door ons laten geven aan jou en je vrienden, zodat je ze de volgende keer zelf kan maken. Door een cocktail workshop te doen creëer je een gezellige sfeer waarbij iedereen lekker bezig is met iets leuks.

Lees hier meer over de werkwijze van ronaldsbarnumber1

Als je bij ons een cocktailbar inhuurt kun je samen met ons een complete kaart samenstellen waardoor jou favorieten de hele avond gedronken kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat wij constant bereikbaar zijn zodat als je vragen hebt je altijd direct bij ons terecht kunt. Heb je zelf bepaalde ideeën over de bar, over hoe je alles wil. Geen probleem wij gaan persoonlijk met je zitten om er een groot succes van te maken. Geïnteresseerd geraakt? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op!