Belastingadvieskantoor Rotterdam

Ik heb al een aantal jaren een eigen bedrijf. Voorheen deed ik alle administratieve en belastingtechnische zaken zelf. Maar inmiddels kan ik deze werkzaamheden niet meer zelf doen, omdat ik te veel andere taken heb gekregen. Ik ben dus op zoek gegaan naar een goed Belastingadvieskantoor in Rotterdam. Ik heb een aantal kantoren gevonden en ben met hen in gesprek gegaan. Bij Hejo advies had ik het beste gevoel en dit blijkt ook terecht te zijn geweest. Zij werken nu al ruim een jaar voor mij en dit tot volle tevredenheid. Nooit is er iets te veel, altijd is alles op tijd klaar en nog het belangrijkste: zij zijn heel correct. De werkzaamheden die zij doen, doen ze goed!

Kwartaalaangiftes

Hejo advies verzorgt onder andere de kwartaalaangiftes voor mij. Dit zijn de BTW-aangiftes die elk bedrijf moet doen. Hier gaat veel tijd in zitten om dat steeds te moeten doen. Ik zorg dat ik rond het einde van het kwartaal alle gegevens aanlever bij Hejo advies en daarna verzorgen zij de rest. Ik krijg dan al vrij snel bericht van hen over het bedrag wat ik over moet maken naar de Belastingdienst en dan is die taak ook weer afgerond. Het kost mij op deze manier dus heel weinig tijd.

Jaarlijkse belastingaangifte

Ook de jaarlijkse belastingaangifte verzorgen zij helemaal voor mij. Ik ben hier erg blij mee, want ook dit scheelt mij heel veel tijd en die tijd kan ik dan dus aan andere taken besteden. Ga zo door, Hejo advies!