Babykaartje maken

Babykaartje maken

Wil jij zelf een babykaartje maken? Kijk dan eens op de website van Kisscards. Hier hebben mijn man en ik onlangs een superleuk kaartje ontwerpen voor de geboorte van onze zoon.

Babykaartje makenEenvoudig een uniek babykaartje maken

Wanneer je in verwachting bent is het natuurlijk erg leuk om een babykaartje maken. Op de website van Kisscards kun je een neutrale kaart helemaal aanpassen naar je eigen wens. Zo heb je toch een unieke kaart en hoef je niet het hele internet af te struinen naar de mooiste kaarten. Die vind je namelijk gewoon bij Kisscards. Je hebt hier een enorm ruime keuze uit diverse categorieën en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een kaartje met een foto of een kaartje met dieren, bloemen of uiltjes.

Ruim op tijd geleverd!

Wat ik zelf erg fijn vond, was dat je de kaarten al helemaal van te voren kunt samenstellen. Dit kan eenvoudig en snel via de website. Ook heb je de keuze uit allerlei enveloppen. Wij hebben deze al ruim van tevoren besteld zodat we de adressen alvast op de enveloppen konden schrijven. Toen mijn zoon eenmaal was geboren, hebben we de door ons samengestelde kaart direct besteld. Al de volgende dag hadden wij de kaartjes in huis en wij zijn enorm blij met het resultaat! De kleuren zijn heel mooi, het kaartje is van goede kwaliteit en de service van Kisscards is enorm snel!