Arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf aanvragen zonder problemen

arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf aanvragen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf aanvragen, kan je het beste zelf regelen. Als ondernemer of zzp’er is dit zeker van groot belang om goed te regelen. Mocht je onverhoopt ziek worden en hierdoor niet kunnen werken, loop je de kans om geen inkomen te krijgen. 

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om dit te regelen. Vaak komt er een adviseur bij je langs en dit is nooit gratis. Van een goede vriend had ik gehoord, dat hij dit wel uit handen had gegeven, achteraf was hij geschrokken van de rekening. De adviseur alleen al vroeg de hoofdprijs om het te regelen.  arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf aanvragen

Ga ook jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf aanvragen

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf aanvragen, is helemaal niet moeilijk. Je kan dit al op een zeer makkelijke en goedkope manier doen via AOVzelfregelen.nl. 

Echter zitten er aan deze aanvraag wel wat eisen. Zo moet je een HBO-opleiding hebben afgerond. Daarnaast moet je op de hoogte zijn wat een AOV precies inhoudt. Deze kennis wordt tijdens de aanvraag ook getoetst. Ook is het van belang dat jouw gezondheid  goed in orde is. Heb jij een goed inzicht in jouw  persoonlijke en financiële situatie, wacht dan niet langer en vraag deze verzekering aan! Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met dit bedrijf.